“Aizbraucām uz it kā smalku restorānu ārpus Rīgas. Sagaidīšana tur bija līmenī, un viss izskatījās līmenī. Bet, kad tas ēdiens “sāka nākt”! Tas, pirmkārt, ļoti ilgi “nenāca”, bet tad, kad atnāca – kartupelis bija ar milzīgu puvi vidū. Tā, ka pārgriez uz pusēm, un tur ir pelēkzaļa puve, bet vista bija bez garšas. Viss ir skaists apkārt, bet ēdiens šausmīgs sūds – piedodiet par izteicienu,” par savu pieredzi viesojoties kādā no Latvijas restorāniem šovā “8 naži un gardēdis,” kas jau rītvakar būs skatāms kanālā 360TV, stāsta dziedātājs Lauris Reiniks.

Lauris restorānā pasniegto ēdienu baudījis ar “gariem zobiem,” bet pēcāk dziedātājam bijušas problēmas ar vēderu. “Forši, ja samaksā lielu naudu, izbrauc ārā no Rīgas, bet pēc tam pavadi pusi dienas ar svīstošu pieri,” tā Lauris.

Pēc tik šokējošas pieredzes viņš nekautrējies sociālajos tīklos publiski paust savu viedokli, jo bijis nepatīkami pārsteigts par tik sliktu apkalpošanu un ēdiena kvalitāti.

Reiniks atminas, ka viņam reiz likusi vilties vēl kāda no pašmāju ēstuvēm – toreiz tomātu sulu viņam nācies gaidīt četrdesmit minūtes, bet teju pēc stundas gaidīšanas, viesmīlis esot atnācis un paziņojis, ka izvēlēto ēdienu tomēr nevarēšot pasniegt, jo neesot būtiskas tā sastāvdaļas – vistas. Lieki piebilst, ka Lauris bijis izbadējies un nikns par šādu gājienu.

“Tagad gan, šķiet, tā bodīte ir aizklapēta ciet, lai arī skaitījās foršā vietā,” zina stāstīt dziedātājs.

Šajā šova “8 naži un gardēdis” sērijā Lauris dosies slepenā vizītē uz vienu no Rīgas lepnākajiem restorāniem – “Gutenbergs”. Kā viņam garšos tur pasniegtā maltītē? Un kā dziedātājs šoreiz vērtēs apkalpošanu?