Augļu maisījumu var nopirkt saldētu jau gatavā veidā. Tā sastāvā lielākoties ir persiku un ananasu gabaliņi, dzelteno un zaļo meloņu šķēlītes, kivi un mango kubiņi. Tomēr labāk paniņu šeiks garšo ar svaigiem augļiem. Kaut reizi pamēģiniet pievienot ananasu, karambolu, līčiju un pitaiju augļu maisījumu. Kā dekors uz glāzes malas lieliski izskatās fizālis.

Sastāvdaļas
4 glāzēm
1 l paniņu
250 g svaigu vai saldētu eksotisku augļu
2-3 ēdamkarotes medus
2-3 ēdamkarotes saldā krējuma
2-3 ēdamkarotes sasmalcinātu garšaugu
2-3 ēdamkarotes tomātu sulas
2-3 ēdamkarotes svaigā krēmsiera bez sāls
1 ēdamkarote rīvēta mārrutka
Selerijas kāti rotāšanai

Pagatvošana
1.Paniņas kopā ar nedaudz atlaidinātiem augļiem, medu un saldo krējumu blenderī kārtīgi samaļ.

2. Garšaugus, tomātu sulu, krēmsieru un mārrutku sajauc ar paniņām. Šeiku pasniedz, dekorētu ar selerijas kātiem.