Kokteilis
Baudi

Ideja no šefpavāres: Lieldienu brokastu salāti0

Foto – Valdis Semjonovs

Ko celt galdā Lieldienās? Padomu lūdzām restorāna šefpavārei IVETAI JEGOROVAI. Lai labi garšo!

Lieldienu brokastu salāti

Sastāvdaļas:

  • Jaunās biešu lapiņas
  • Rukola
  • Spināti
  • Vītinātais Prosciutto šķiņķis
  • Marinēti artišoki
  • Paipalu olas
  • Sicīlijas tomātiņi
  • Mērcītei: olīveļļa, sāls, svaigi malti melnie pipari.

Kā pagatavot?
Lai iegūtu mīksti vārītas paipalu olas, tās liek vārošā ūdenī un vāra 2,5 minūtes. Šķīvī kārto dažādas salātu lapiņas, uz tām izkārto sagrieztus, marinētus artišokus, vārīto paipalu olu pusītes, sarullētas Prosciutto šķiņķa šķēlītes. Visu apslaka ar olīveļļu. Ja nepieciešams, pieber mazliet sāls un maltus melnos piparus. Rotā ar Sicīlijas tomātu pusītēm.

LA.lv
KO
kokteilis.lv
Kokteilis
5 soļi, kā dušu pārvērst par relaksējošu SPA
15 stundas
KO
kokteilis.lv
Kokteilis
FOTO: bokseris Mairis Briedis, mūziķis Markus Riva un futbolists Māris Verpakovskis uzspēlē šahu
15 stundas
KO
kokteilis.lv
Kokteilis
VIDEO: grupa “The Citizens LV” izdod “karstu” singlu
15 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

EL
Egils Līcītis
Latvijā
Pie Pārdaugavas monumenta jāizliek paskaidrojumi. Saruna ar Levita padomnieku vēstures jautājumos Jurģi Klotiņu 1
Intervija 7 stundas
LE
LETA
Sports
Žanis Peiners karjeru turpinās Belgradā
3 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Kā kaut ko tādu var dabūt gatavu? Traģisks notikums Zolitūdē 1
4 stundas
LE
LETA
Ekonomika
FOTO: Prezidents Levits ticies ar “airBaltic” vadītāju Gausu
8 stundas
SK
Skaties.lv
Pasaulē
Lielbritānijas pirmais kaķis Dauningstrītā gatavojas uzņemt jauno saimnieku
3 stundas