Kokteilis
Apbrīno

FOTO: slavenības izdejojas trakā ballītē līdz rīta gaismai “panciskajā” restorānā0


Ballīte bārā “Koya”
Ballīte bārā “Koya”
Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas izskaņā, restorāns-bārs KOYA atzīmēja vasaras sezonas sākumu ar vērienīgu atklāšanas pasākumu KOYA 2.0, kurā uzstājās pasaules atzinību ieguvušie “Domenique Dumont” un citas pazīstamas muzikālās apvienības, ko bija noorganizējuši producentu apvienība PIÉTRO. Pasākumu kuplā skaitā apmeklēja sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri baudīja restorāna atjaunoto interjeru, lielisko mūziku, gardos dzērienus, kā arī Āzijas virtuves iedvesmotus grila gardumus un desertus, kas tapuši restorāna izcilā šefpavāra Pāvela Skopas vadībā.

Ballītes viesu vidū redzēta KOYA jaunā interjera dizaina autore, “Kirson Design Group” vadītāja Evija Ķirsone-Slavinska, pazīstamais režisors Vladislavs Nastavševs, zīmola “Nolo” modes dizainere Viktorija Joniene, modes dizainere, žurnāla “L’Officiel Latvia” modes redaktore Dace Krieviņa-Bahmane, grupas “Tautumeitas” producente Santa Kola, “Honeymoon High” radošā direktore Agnija Grigule un citi KOYA atbalstītāji un draugi.

“Apzinoties pašmāju dueta “Domenique Dumont” prestižu ārvalstīs un atzīmējot KOYA pārvērtības, uzskatījām, ka mūsu lojālie apmeklētāji, atbalstītāji un viesi ir pelnījuši ļoti īpašu dāvanu KOYA vasaras sezonas atklāšanā, tāpēc tieši šo muzikālo apvienību aicinājām kļūt par mūsu ballītes hedlaineriem. Redzot viesu sajūsmu un neviltoto prieku, ir skaidrs, ka izdarījām pareizo izvēli,” atklāj restorāna – bāra īpašnieks Māris Kreilis.

Pasākuma gaitā viesus priecēja arī muzikālās apvienības “D.A.L.I. / Moscow”, “Mariash / Malork” un “Kosmetique”. Pasākuma idejas un realizācija bija tapusi sadarbībā ar producentu apvienību PIÉTRO.
Savukārt gardēži sajūsminājās par piedāvātajām grila delikatesēm un desertiem, kuri sniedza ieskatu restorāna šefpavāra Pāvela Skopas jaunajā ēdienkartes virzienā – jaunas vispasaules virtuves garšas, akcentu liekot uz Āzijas virtuvi.

Daudzi viesi atzinīgi novērtēja KOYA jauno interjeru, kas ļauj restorānā ienākt jaunām vēsmām un viegluma sajūtai, vienlaikus saglabājot tā unikalitāti, ko iecienījuši apmeklētāji jau vairākas sezonas Kā stāsta “Kirson Design Group” interjera arhitekte Evija Ķirsone-Slavinska, mērķis bija šo vietu padarīt nedaudz “panciskāku”, tādējādi piešķirot restorānam vairāk brīvības sajūtu: “Viens no šī interjera iedvesmas avotiem bija panku kultūras aizsācēja Vivjena Vestvuda. Tā bija ideja par trakulīgu, radošu, kvalitatīvu vidi. Līdzīgi kā Vivjena Vestvuda panku kultūru ielika augstās modes “plauktiņā”, arī mūsu uzdevums bija radīt radošu, trakulīgu, nedaudz pancisku, bet tajā pašā laikā kvalitatīvu vidi.”

Ballīte un dejas turpinājās līdz pat rīta gaismai, jo viesi KOYA atjaunotajā interjerā jutās īpaši labi, priecājoties par viesmīlīgo un brīvo atmosfēru, progresīvo mūziku un radošās Andrejsalas šarmu.
Vērienīgais pasākums iezīmē KOYA ballīšu sēriju, kas norisināsies visas vasaras garumā, priecējot viesus ar atzītiem pašmāju un ārvalstu māksliniekiem.

Restorānā - bārā "Koya" ballīte līdz rīta gaismai
LA.lv